Gratis Netflix kijken

Gratis Netflix kijken

Ga direct naar download | Grootte: | gedownload

Wil jij ook gratis Netflix kijken? Lees dit artikel dan want deze patch is een must have voor jou en andere Netflix fans.

Gratis films en series kijken

Met het scriptje wat in deze ‘tool’ is ingebouwd kun je namelijk zonder een actief abonnement onbeperkt naar Netflix kijken.

En wie wil dat nu niet? Gratis en voor niets onbeperkt naar Orange is the New Black, Stranger Things, Narcos en meer kijken..

Door van deze software gebruik te maken zal het Netflix systeem jouw account als een actieve gebruiker zien.

Uit tests van meer dan 6 maanden is gebleken dat er weinig tot geen accounts hiermee gepakt zijn: Het is dus veilig om te gebruiken.

Kun je niet meer wachten? Actie!

Gratis Netflix kijken met de NetPatch 1.1

Netflix is geweldig, laten we dat vooropstellen. Het wordt helaas wel telkens duurder en dat is zonde!

Gratis Netflix kijken met de Netflix Patch

Met NetPatch 1.1 kun je dus gratis Netflix series en films kijken. Op het moment van schrijven (19 oktober 2018) werkt deze tool nog steeds zonder risico op een ban. Is er een reden om hier niet van te profiteren? 😉

Zelf gebruik maken van deze handige ‘hack’? Start hier beneden!

Download de NetPatch software

Let op: Het gebruik van deze software is altijd op eigen risico. We raden aan om voor de zekerheid een nieuwe account te maken wanneer je met deze software aan de slag gaat. Zet zolang het abonnement op je normale account op pauze/stop.

Wat is Netflix?

Netflix is een digitale stream service met waar films, series en documentaires gekeken kunnen worden. Het werkt volgens het ‘on demand’ principe: kijken wat én wanneer jij wilt. De eerste maand (30 dagen) van Netflix is gratis: hierna kun je een betaald abonnement nemen vanaf 7,99 euro per maand. Wil je een hogere kwaliteit stream of meerdere gebruikers op 1 account dan zijn er duurdere varianten beschikbaar.

 

Veilig gescand met VirusTotal

Software werkt met

Wij raden altijd een het gebruik van een (extra) VPN aan.

Deze post heeft 3 reacties

  1. Lekker hoor, veels te duur ook eigenlijk. ?

    1. Ja idd, super duur joh! Weet nog dat ik begon voor 7,99 en nu al 10,99. Overwoog om die truc via een turks ip te doen omdat Netflix daar stukken goedkoper is maar met dit hoeft dat niet meer 🙂

Geef een reactie

Sluit Menu