Alles wat je wilt weten over het downloaden en gebruiken van de beruchte Facebook hacker software.

Op welke apparaten werkt deze tool?

De software is online en browser based. Dit betekent dat je deze kunt gebruiken op alle apparaten welke een webbrowser hebben met internettoegang.

Is het gebruik vrij toegestaan?

Ja het gebruik is vrij toegestaan. Volg de stappen op de softwarepagina en je wordt automatisch naar de tool geleid.

Kan ik het anoniem gebruiken?

Ja de online tool werkt volledig anoniem. De tool heeft een extra proxy + VPN aan de achterkant ingebouwd zodat elke verbinding en actie over een ander IP en netwerk gaat. Zo ben jij verzekerd van anonimiteit.

De pagina opent niet. Wat nu?

Probeer de pagina eerst te refreshen (F5). Mocht dat niet werken doorloop dan alle stappen vanaf de software pagina opnieuw.

Werkt het nog niet? Neem dan contact op met onze admins en wij helpen je graag verder!

Waarom kun je Facebook hacken?

De precieze reden is voor ons ook gissen. Toch zitten er in het nogal complexe systeem van Facebook enkele foutjes / mogelijkheden om toegang te krijgen tot de data van accounts.

Sluit Menu